Akbük’te Kıyı Temizliği

Akbük’te Kıyı Temizliği

Menteşe ilçesi sınırlarında yer alan Akbük koyunda kıyı temizliği yapıldı. Temizlik etkinliğine Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gökalp, Muğla Çevre Geliştirme Derneği Başkanı Nihal Yılmaz, Mu...

Menteşe ilçesi sınırlarında yer alan Akbük koyunda kıyı temizliği yapıldı. Temizlik etkinliğine Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gökalp, Muğla Çevre Geliştirme Derneği Başkanı Nihal Yılmaz, Muğla Çevre Geliştirme Derneği üyeleri, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Gökalp, doğayı kirletmenin yaşamı sonlandırmak olduğunu belirterek, “Bu dünya bize torunlarımıza bırakacağımız bir emanet. Bu nedenle gelecek kuşaklara daha temiz bir dünya bırakmak için, çevremizi daha temiz tutmalı ve gelecek nesillere bu çevre bilincini aşılamalıyız” dedi.

Muğla Çevre Geliştirme Derneği Başkanı Nihal Yılmaz ise, “Sularımız ve Denizlerimiz bizlere hayat veren en önemli varlıklarımızdandır. Bunların kirlenmesi, kullanılmaz hale gelmesi en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar hepimizin hayatını olumsuz yönde etkiler. Doğaya kendini yenilemesi için şans tanımak istiyorsak, plaja gittiğimizde çöplerimizi toplayalım, çöplerini sahile ve piknik yerlerinde bırakanları uyaralım. Ulaşımda bize destek olan Menteşe Belediyesine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.