Akbük'ten Tekne Motoru Çalan Hırsızlar İzmir'de Yakalandı

Akbük'ten Tekne Motoru Çalan Hırsızlar İzmir'de Yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinden kiralık araçla tekne motoru çalan üç şüpheli, güvenlik kamerası kayıtları ve GPS sayesinde İzmir'de yakalandı.

Didim ilçesine bağlı Abük Mahallesi'de yaşayan V.F.M'ye ait tekne motorunun çalınması ihbarını değerlendiren jandarma ekipleri, olay yerini görüntüleyen güvenlik kamerasının incelenmesi neticesinde 3 şüphelinin bir araç ile olay yerine geldiklerini, tekne motorunu sökerek araca yükledikleri ve geldikleri araçla olay yerinden ayrıldıkları tespit etti.

Suça karışan aracın plakasından yapılan sorgulamada bir kiralama şirketine ait olduğu ve M.D., Z.Z. ile A.D. isimli şahısların aracı kiraladıkları belirlendi. Araçta bulunan GPS vasıtasıyla aracın İzmir'in Buca ilçesinde olduğu tespit edildi. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile irtibat kurularak şahısların yakalanması sağlandı.

Yakalanan M.D. ve A.D. isimli şahıslar, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevine konuldu. Diğer şüpheli Z.Z'nin yakalanması için çalışmalara devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum