AKOĞLU: PARTİMİN NEFERİYİM

AKOĞLU: PARTİMİN NEFERİYİM

Ali Ulvi Akoğlu, “CHP’nin bir neferi olarak, ister tayfası ister kaptanı, ister hamalı olalım bu partiye yürekten bağlandık. Partililerimin 29 Mart’ta vereceği karara saygılıyım” dedi.

haberin-videosu-129.gif

AYDIN’IN Kuyucak ilçesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapan CHP’li Ali Ulvi Akoğlu, partisinin Nazilli ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı. Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Akoğlu, kendisine milletvekilliği aday adaylığı aşamasında destek veren CHP Kuyucak ilçe örgütüne teşekkür etti.

• ‘HEDEFE GİDERKEN KENETLENMEMİZ GEREKİYOR’

CHP’nin bugüne kadar Aydın’dan TBMM’ne çok sayıda milletvekili gönderdiğini hatırlatan Ali Ulvi Akoğlu, “Her biri seçildikleri dönem itibariyle Aydın’ımızı Ankara’da, TBMM’nde büyük bir onurla temsil ettiler. Kuyucak’ta 1989 yılında Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’yla başlayan siyasi aktif hayatım, 2014 yılına kadar partinin her kademesinde aldığım aktif görevleler devam etti. İlçe örgütlerinde ilçe başkanlığı, il delegeliği, büyük kurultay delegeliği ve nihayet Kuyucak’ta arka arkaya 10 yıl belediye başkanlığı yapma fırsatımı partime borçluyum. Beni her fırsatta onurlandıran, her fırsatta bir yere gelme fırsatı sağlayan partililerime ne kadar müteşekkir olduğumu ifade edemem. Şimdi içinizden birisi olarak milletvekili aday adayı olarak karşınızda isem bu sizlerle beraber omuz omuza verdiğimiz mücadelemizin sonucudur. Siyaset bir emek işidir. Siyasette hedefe giderken birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Ben partimize emek vermiş herkesin önlerinde saygı ile eğiliyorum” diye konuştu.

• ‘BİZ BU PARTİYE YÜREKTEN BAĞLANDIK’

Konuşmasında CHP’lilerin 29 Mart’ta sandık başına gideceklerini ifade eden Akoğlu, “Partililerimizin vereceği karara saygılıyım. Partim CHP’nin bir neferi olarak, ister tayfası ister kaptanı, ister hamalı olalım biz bu partiye yürekten bağlandık. Partimizin başarısı için, CHP’yi iktidara taşımak için elimden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazır olduğuma sizlerin huzurunda söz veriyorum” şeklinde konuştu.

• ‘VEKİL SAYIMIZI EN AZ 5 YAPMAK İÇİN ÖZEL GÖREVLİYİZ’

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlerde CHP’nin iktidar olması ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için, CHP’nin Aydın’da ki milletvekili sayısını en az 5 yapmak için tüm partililerin özel görevli olduğuna vurgu yapan Ali Ulvi Akoğlu, “CHP’ye bir katkı verebilmek için bir çoban ateşi yaktık. Ne mutlu Cumhuriyet Halk Partiliyim diyene!” ifadelerini kullandı. Akoğlu, “29 Mart’ta vereceğiniz destekle partimi en üst noktada temsil edeceğimi, Aydın’ın her köşesinde Aydınlı’nın hak ve menfaatlerini koruyacağıma, TBMM çatısında partimizi en onurlu bir şekilde temsil edeceğime söz veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

ali-ulvi-akoglu-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.