Aksaray’da Çiftçilere Karanfilli Kutlama

Aksaray’da Çiftçilere Karanfilli Kutlama

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçileri çalışma alanlarında ziyaret ederek kadın çiftçilere karanfil, erkeklere şapka dağıtarak Dünya Çiftçiler Gü...

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçileri çalışma alanlarında ziyaret ederek kadın çiftçilere karanfil, erkeklere şapka dağıtarak Dünya Çiftçiler Gününü kutladı.

Tarım arazilerini gezerek çiftçilerle buluşan Koçak, çiftçilerin tüm insanlara tarladan sofraya gıda hizmeti verdiğini söyledi. Çoluk çocuk tarlada çalışan çiftçilerle görüşen Koçak, çiftçilerin büyük bir fedakarlıkla çalıştığını şöyle dile getirdi: “14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle biz bu günü sahada kutlamayı uygun gördük. Tarlada, tapanda çalışan arkadaşlarımızın yanına geldik. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü ülkemize, dünyamıza hayırlı uğurlu olsun. Biz, çiftçiler olarak tarlada çalışıyoruz, tüm üreticilerimiz tüm insanları ürettiklerimizle doyuruyoruz. Tarladan sofraya kadar çiftçilerimizin emeği gerçekten çok fazla. Çiftçiye hizmet etmek, üreticiye hizmet etmek de bir ibadettir. Çiftçi kardeşlerimiz tarlalarda hiç emeğini esirgemeden, sıcak soğuk demeden, yaz kış demeden çalışıyor. Ailenin en küçük ferdinden en büyüğüne kadar herkes tarlada çalışıyor. Biz her zaman her alanda üreticilerimizin yanındayız.”

Soma faciasında can veren işçileri yad eden Başkan Emin Koçak, Soma’daki faciada ölen kardeşlerimizi de rahmetle anıyoruz. İnşallah elim bir kaza bir daha ülkemizde yaşanmaz” dedi.

Çiftçi Halef Kurtlu (44) da, 14 yıldır Aksaray’da çiftçilik yaptığını belirterek, “Biz burada tarım arazisinde çalışıyoruz. Sağolsun Ziraat Odası Başkanımız her geldiğimizde bize destek oldu. Her zaman gelip sorunlarımızla ilgilenir. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.