Akşener'in Aydın ziyaretinde yankesici şoku

Akşener'in Aydın ziyaretinde yankesici şoku

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Aydın mitinginde il başkan yardımcısı, iki ilçe başkanı ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu toplam 6 mağdur yan kesiciler tarafindan soyuldu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı binasının açılışı için Aydın'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Buharkent ilçesinde karşılayan partililer yankesicilerin kurbanı oldu. 


Alınan bilgiye göre, Denizli ziyaretinin ardından konvoyla  Aydın'a gitmek için yola çıkan Akşener için Buharkent ilçesinde karşılama hazırlandı. Karşılamanın ardından partililer Akşener'in konvoyuna katılarak Aydın'a gitti. Bu esnada İYİ Parti Buharkent İlçe Başkanı Yusuf Vural, İYİ Parti Germencik İlçe Başkanı Ender Akgün ve İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Sabri Küçük ceplerinde bulunan paralarının yerinde olmadığını fark etti. Durumu partilileriyle paylaşan başkanlar, iddiaya göre karşılama esnasında yan kesicilerin hedefi oldu. İki gazeteci ve bir partilininde paraları ve cüzdanlarının çalınması üzerine İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Vural, Buharkent İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, kimliği belirsiz kişi veya kişilerden şikayetçi oldu.


Emniyet birimleri kamera kayıtlarını ve fotoğrafları inceleyerek yan kesicileri arama çalışması başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum