Alçak Herifler küçük kıza defalarca tecazvüz etmişler

Alçak Herifler küçük kıza defalarca tecazvüz etmişler

Efeler’de, 15 yaşındaki S.K’nin, öz ağabeyi ve iki kuzeni tarafından 3 yıl boyunca tecavüz ve tacize uğradığı ortaya çıktı. Önceki gün jandarma ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınan ağabey K.K.(19) dün çıkarıldığı Aydın Adliyesi'nde tutuklandı.

Olay, Baltaköy Mahallesi’nde önceki gün ortaya çıktı. S.K’nin yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşadığı ablası, içine kapanık tavırlarından şüphelendiği S.K’yi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürdü. Psikiyatrist kontrolünden geçen S.K., ağabeyi ve iki kuzeninin kendine yıllarca tecavüz ettiğini anlattı.

İddiaya göre, taciz 8 yıl önce, S.K. 7 yaşındayken başladı. Önce öz ağabeyi, ardından kuzenleri İ.K. (16) ve M.K. (16) küçük kızı taciz etti. 2011-2014 yılları arasında defalarca tecavüz olayı yaşandı.

Bu iddia üzerine hastane yetkilileri, emniyete bilgi verdi. Olay jandarma bölgesinde yaşandığı için, konu Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Jandarma ekipleri, önceki gün akşam saatlerinde ağabey K.K. ile kuzen İ.K’yi gözaltına aldı. Diğer kuzen M.K.’nin ise İstanbul’da yaşadığı tespit edildi.

S.K’nin ağabeyi K.K. cinsel tacizi kabul ederken, kardeşine tecavüz etmediğini savundu. Kuzeni İ.K. ise iddiaları reddetti.

Ağabey K.K., savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak Aydın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Kuzen İ.K. savcılık ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Ancak İ.K’nin S.K’ye cinsel içerikli mesajlar atıp çıplak fotoğraflarını istediği iddiası üzerine incelenmek üzere telefonuna el konuldu. (Aydındenge)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.