ALES başvuruları devam ediyor

ALES başvuruları devam ediyor

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2015-ALES sonbahar dönemi sınavı, 22 Kasım 2015'de yapılacağı açıklandı. 1 Ekim de başlayan başvurular 14 Ekim’de son bulacak.

Yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atanabilmek için ALES'e katılmak gerekiyor. Başvurular Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsünde veya internet üzerinden gerçekleştiriliyor.

Adaylar 70 lira olan sınav ücretini ÖSYM’nin belirlediği, Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı, Halkbank ATM ve İnternet bankacılığı, Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç),Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı, Tüm PTT iş yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa) herhangi bir bankaya yatırabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.