Alev alan araç az daha apartmanı yakıyordu

Aydın’ın Efeler ilçesinde, park halindeki otomobilde başlayan yangın apartmana sıçrayınca, bina sakinleri tahliye edildi.

Olay, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Efeler ilçesi 7 Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı numara 3 adresinde bulunan Uşaklı Apartmanı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yoldan geçen sürücüler apartmanın önünde park halinde bulunan otomobilin yandığını görünce durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tamamen yanmakta olan araçtan yükselen alevlerin binanın zemin katında bulunan alışveriş merkezi ve alt katların duvarlarına sıçradığını görünce, tek tek zilleri çalarak tehlike altındaki daireleri tahliye etti.

Polis ekipleri yangının çevredeki araçlara da sıçramaması için zamana karşı savaş verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangın diğer araç ve dairelere ulaşamadan söndürüldü. Çevrede yapılan araştırmada yanan plakası güçlükle okunan 09 AAJ 41 plakalı aracın apartman sakinlerinden Gülcan Yüksel’e ait olduğu tespit edildi. Aracı kısa süre önce satın aldığı öğrenilen Yüksel’e telefonla ulaşan polis ekipleri, şehir dışında bulunan araç sahibini yangın konusunda bilgilendirdi. Otomobilin metal yığını haline dönüştüğü yangında, alışveriş merkezinde de önemli ölçüde maddi hasar meydana geldi.

PATLAMA BİNA SAKİLERİNİ KORKUTTU

Büyük bir korkuyla evlerinden kendilerini sokağa atan apartman sakinleri, duydukları patlama sesi nedeniyle büyük korku yaşadıklarını ifade etti. Uyuyor olmaları nedeniyle yaşadıkları paniğin daha da büyük olduğunu kaydeden vatandaşlar, olası bir facianın polis ve itfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde önlendiğini belirtti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alev alan araç az daha <span style=

Alev alan araç az daha <span style=

Alev alan araç az daha <span style=

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.