Alevi Derneği Eski Başkanından Nazilli CHP'ye Ağır Eleştiri

Alevi Derneği Eski Başkanından Nazilli CHP'ye Ağır Eleştiri

Alevi Kültür Derneği Nazilli Şubesi eski başkanı Ali Haydar Yetim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üyesi olduğu CHP Nazilli İlçe Başkanlığı'nı çok sert sözlerle eleştirdi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Geçtiğimiz dönemlerde CHP' nin Nazilli Belediye Meclis üyeleğini yapan ve Alevi Kültür Derneği Nazilli Şubesi eski başkanı Ali Haydar Yetim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Nazilli İlçe Başkanlığı'nı eleştirdi. 31 Mart seçimlerinde ittifak olarak Nazilli Belediyesi' ni kazanan CHP'de, iç karışıklık yaşanmaya başladı. Parti içinde ittifak ruhunun çatladığı gözlemlenirken, belediyede yaşanan gelişmeler de birçok partiliyi gerginleştirdi. Bu akşam saatlerinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alevi Derneği'nin eski başkanı Ali Haydar Yetim de fitili ateşleyerek, deyim yerindeyse isyan etti. 

İşte Yetim'in o paylaşımı:
Ne düşünüyorum? Nazilli CHP de hiç bir şeyin doğru gitmediğini düşünüyorum.Yalakalık ve yağcılığın en önde olduğunu düşünüyorum.Şu anda belediyede kendini ben varsam CHP var, ben yoksam CHP yok diyen gafilleri görüyorum. CHP'de hiç dirsek çürütmemiş ,liyakatı hiçe sayan İlçe, sonra milletvekilliği düşünenlere de hopppp diyeceğimizi bilmeniz lazım.Ya sol CHP ,yada ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.