Aleyna Tilki Karacasu'yu salladı

Aleyna Tilki Karacasu'yu salladı

Karacasu’da konser veren Türkiye’nin en genç pop sanatçısı Aleyna Tilki, başta genç hayranları olmak üzere yediden yetmişe kendisini izleyen yaklaşık 10 bin kişiyi sahneye kilitledi.

En son klipiyle ilk kez dünya sıralamasında ilk 10’a giren bir Türk Pop müzik sanatçısı olma unvanını elinde tutan Aleyna Tilki, gösterdiği yüksek sahne performansı, kendine özgü güçlü sesi ve yorumuyla izleyenleri hayran bıraktı. Gördüğü yoğun ilgi üzerine 2 saate yakın sahnede kalan Tilki, dünya starı olmak istediğini söyledi.

İki gün süren Afrodisyas Kültür Sanat Festivali, Türk Halk Müziği TRT İzmir sanatçısı Ali Çakar ve pop müziğinin en genç ve en çok sevilen ismi Aleyna Tilki’nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri ile son buldu. İlk olarak sahneye çıkan Ali Çakar, seslendirdiği türkülerle Karacasuluları coşturdu. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ve Belediye Meclis Üyesi Sevgi Kulcu Öncü ile birlikte zeybek oynayan Ali Çakar, türküleri ile geceye renk kattı.
 
DÜNYA SIRALAMASINDA İLK 10’A GİREN TÜRK KIZIYIM
Havai fişek gösterilerinin ardından sahne alan Türkiye’nin en genç pop müzik sanatçısı Aleyna Tilki, popüler şarkılarının yanı sıra seslendirdiği türkülerle de izleyiciyi kendisine hayran bıraktı. Türkü albümü yapmak istediğini belirten Tilki, pop müziğinde nasıl dünyaya adını duyurduysa türküleri ile de dünya piyasalarını sallamak istediğini söyledi. Bir dünya starı olmak istediğini ifade eden Tilki, “Klibi en çok izlenenler lisesinde dünya sıralamasında ilk 10’a girmeyi başarmış ilk Türk kızıyım. Dünya starı olmak istiyorum. Allah’ın izniyle ve sizlerin desteğiyle inşallah dünya starı olacağım. Karacasu’yu asla unutmayacağım” dedi. Gördüğü yoğun ilgiden son derece memnun kalan Tilki, iki saate yakın sahneden inmedi.
 
ÇOCUK HAYRANLARI FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTI


Meydanı ve yolları tıka basa doldurun Karacasulular konser bitene kadar alanı terk etmedi. Genç yaşlı herkes coştu. Başta çocuklar olan hayran kitlesi ise fotoğraf çektirmek için adete birbirleriyle yarıştı.

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, her iki sanatçıya göstermiş oldukları performanstan ötürü teşekkür ederek çiçek armağan etti. Tilki’nin sahnedeki başarısından dolayı kutlayan Büyükyapıcı, “Gençlerimizi ve benim gibi yüreği genç kalanları mest ettin. Bize renkli, harikulade bir akşam yaşattın. İnanıyorum ki bu performansın ile dünya starı olacaksın ve bir dünya starı olarak tekrar Karacasu’ya geleceksin. İyi ki varsın, iyi ki Karacasu’ya geldin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.