Ali Çankır: CHP’li Olmaktan Onur Duyuyoruz

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, “Bu ülkenin kurtuluşunu ve kuruluşunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Parti’sinin Nazilli örgütü olarak üyesi olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) 91’inci kuruluş etkinlikleri çerçevesinde CHP Nazilli İlçe Örgütü, İstasyon Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Düzenlenen törene CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı. İlçe Başkanı Ali Çankır’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından partililer saygı duruşunda bulundular. Törende konuşan İlçe Başkanı Ali Çankır, 9 Eylül 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’nin 91’inci kuruluş yılını onur ve mutlulukla kutladıklarını söyledi.

• ‘CHP’Lİ OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ’

Açıklamasında, “Bu ülkenin kurtuluşunu ve kuruluşunu gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Parti’sinin Nazilli örgütü olarak üyesi olmaktan onur duyuyoruz” ifadelerini kullanan Çankır, “Barışın, demokrasinin, adaletin, insan haklarının ve temel hak ve özgürlüklerinin bu ülkedeki tek teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi, tüm imkanları ve gücüyle halkın ve haklının yanında olamaya devam edecektir” şeklinde konuştu. CHP’li Çankır açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kurtuluş Savaşı’ndan bugüne, yokluklar içerisindeki bir ülkenin yeniden yapılanmasına büyük katkılar sunan, çok partili hayata geçişten, kadına seçme ve seçilme hakkı gibi bu ülkenin demokrasisinin her bir kilometre taşının mimarı olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişte ve bu günün emek vermiş ve yarınlarında da emek verecek olan örgüt arkadaşlarımın ve bu partiye gönül veren herkesi en içten duygularımla selamlıyorum. Cumhuriyet Halk Parti’sinin Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ilelebet var olacağı inancı ile saygılarımı sunuyorum” • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

ali-cankir-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.