Ali Çankır içleri ısıttı

Ali Çankır içleri ısıttı

7 Ocak 2018 tarihinde CHP Aydın il başkanı seçildikten sonra göreve hızlı başlayan Ali Çankır, sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerini yapmaktan koltuğuna bir türlü oturamadı.

Esnaf ve pazarları dolaşan İl başkanı yaptığı görüşmelerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek talep ve isteklerini not aldı

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalar yapan Çankır. Özellikle Pazarcıların ortak sorunu olan sabahın erken saatlerinde kapalı olduğu için kahvaltı yapabilecekleri işyeri bulamadıkları yönündeki şikayetlerini Aydın büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’na iletti.

4343-001.jpg

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ, İÇİ ISINDI !

Gelen talepler üzerine Pazarcı esnafları için çorba dağıtımı projesi başlatan Aydın büyükşehir belediyesi ise bu uygulamayı 17 ilçede başlatarak sosyal belediyecilik anlayışını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Önceki gün Salı pazarında Büyükşehir belediyesi tarafından kurulan stantta bir araya gelen İl başkanı Çankır, Nazili ilçe başkanı Ali Deveci,ilçe kadın kolları başkanı Serpil Kıntaş ve 2019 seçimlerinde adı belediye başkanı olarak anılan Cavit Yenipazarlı,esnafa ve pazara gelen vatandaşlara sıcak çorba dağıttılar.

ÇANKIR, “ HALKIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı olduğu günden bu yana sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Ali Çankır, belediye çadırını ziyaret etti. Büyükşehir personeli ile birlikte vatandaşlara çorba ikramında bulunan Çankır, “Hayat paylaştıkça güzel. 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi sosyal belediyecilik anlayışıyla iktidara gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi, halkın sesini dinleyerek vatandaşa hizmet etmeye devam ediyor. O günden bu yana ekmeğimizi paylaşarak çıktık bu yola. Geçtiğimiz hafta da Salı pazarına gelmiştim ve esnaflarımızı ziyaret etmiştim. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyor, istek ve taleplerini not alıyorum. Her zaman vatandaşın yanında olan ve halkın sesini dinleyen Büyükşehir belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu, dünden itibaren Aydın’ın 17 ilçesindeki merkezi Pazar yerlerinde bu uygulamayı başlattı. Sabahın erken saatlerinde böyle bir hizmet verilmesi esnafımızı son derece memnun etti. Cumhuriyet Halk Partisi halkın sesini dinlemeye ve sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın yanında olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.