Ali Çankır'ın CHP'ye davet çağrısı

Ali Çankır'ın CHP'ye davet çağrısı

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Bizim kapımız, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapısı herkese açık. Her daim 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hafta sonu gerçekleşen kongresinde İl Başkanlığı’na seçilen Ali Çankır, 2019 seçimlerinin startını verdiklerini ifade etti. Aydın’ın her bölgesinde, vatandaşın yanında olacaklarını kaydeden Çankır, 17 ilçeye CHP bayrağını dikeceklerini söyledi.

“17 İLÇENİN TAMAMINA TALİBİZ”

Çankır yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi; “ 7 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağan İl Kongremizde yol arkadaşlarımızın desteği ile İl Başkanı seçildim. Bugün Seçim Kurulumuzdan mazbatamızı aldık. Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İlk günde söylediğim gibi ben ve arkadaşlarım, köy köy sokak sokak 2019 seçimlerine giden bu süreçte umudu örgütleyeceğiz. Hedeflerimizi ortaya koyduk. 17 ilçenin tamamına talibiz. Milletvekilliklerinin tamamına talibiz. Rekor oyla büyükşehir’i alacağız.” 

“7/24 BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ”

“Pazartesi günü ilk iş olarak Köşk ilçemize ziyarette bulundum. Çalışmalarımıza resmi olarak bugün itibari ile başlıyoruz. Partili yol arkadaşlarımdan isteğim, her daim bizimle iletişim kurmaları, fikir ve önerilerini bizlerden esirgememeleridir. Bu süreçte her birini Kemal Kılıçdaroğlu gibi sorumluluk altında hissetmeye, Mustafa Kemal Atatürk gibi düşünmeye davet ediyorum.”

“CHP İL BAŞKANLIĞI HALKIN EVİDİR”

“Bu inanç ve kararlılıkla, yorulmadan çalışarak 2019'da nihâi hedeflere ulaşacağımızdan eminim. Aydınlı hemşerilerime de iletmek istediğim bir husus var. Bizim kapımız, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapısı herkese açık. Her daim 7 24 bizlere ulaşabilirsiniz. Aydın'ın, Aydınlı'nın hak mücadelesinde; en önde ve yanlarında olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. CHP İl Başkanlığı halkın evidir. Halkın örgütlenmesinin kalesidir. Kapımız da gönlümüz de vatandaşlarımıza her zaman, her daim açık olacak. Bugünden itibaren halkın iktidarını kurmak için çizmeleri giyiyorum. Her bir vatandaşımızı bu kutsal mücadeleye davet ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum