Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası Başladı

Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası Başladı

Talas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nın 6’ıncısı başladı.Ali Dağı’nın zirvesinde düzenlenen törende konuşan Talas Belediye Başkanvekili Yusuf E...

Talas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nın 6’ıncısı başladı.

Ali Dağı’nın zirvesinde düzenlenen törende konuşan Talas Belediye Başkanvekili Yusuf Eken, "Bugün belediyemizin önderliğinde 6’ıncısı düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nın başlangıcını yapıyoruz. Hepinize öncelikle kazasız, belasız ve eğlenceli uçuşlar diliyorum. Şehrimize hoşgeldiniz. Bu yarışmayı düzenleyen, organizasyonu yürüten arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmaya katılan Ertan Balkiraz da, "Ekibimizle beraber yarışa katıldık. 6 pilot olarak buraya geldik. Ankara’da eğitimleri tamamladık. Burada ilk yarışma tecrübesi olan arkadaşlarımız var. Ali Dağı her zaman ilkler oluyor. Talas Belediyesi’ne Ali Dağı’na yaptığı yatırımlar için teşekkür ediyorum. Başka türlü bu imkanları bulamazdık. Gittiğimiz çoğu yerden farklı olduğunu görüyoruz. Burası biraz daha farklı" ifadelerini kullandı.

6 farkı ülkeden sporcunun katıldığı yarışma, 14 Haziran’da sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.