Ali Ulvi Akoğlu, ‘Milletvekili’ gibi karşılandı

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Ulvi Akoğlu, 10 yıl Belediye Başkanlığı yaptığı Kuyucak ilçesinde milletvekili gibi karşılandı. Ulvi ilk mesajında ‘örgüt’ vurgusu yaptı.

BAŞVURU süresinin son günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’ne giderek, Milletvekili Aday Adaylığı dosyasını Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a teslim eden Akoğlu, dün akşam saatlerinde döndüğü Kuyucak’ta CHP Kuyucak İlçe Başkanı Muzaffer Fikri Sevgi ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

• ‘ÖRGÜTÜMÜN VERECEĞİ HER KARARA SAYGILIYIM’

Partililere hitaben bir konuşma yapan Ali Ulvi Akoğlu, kendisini CHP örgütüne teslim ettiğini söyleyerek, “Örgütümün vereceği her karara saygılıyım” dedi. CHP örgütüne güvendiğini belirten Akoğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da örgütümle birlikte hareket edeceğim, örgütümle iç içe olacağım” şeklinde konuştu. Akoğlu, yapılacak olan ön seçimden çok iyi bir sonuçla çıkacağına inandığını kaydederek, “Örgütün tozunu yutmuş biri olarak partililerimin 29 Mart’ta en sağlıklı kararı vereceklerini biliyorum” şeklinde konuştu.

ali-ulvi-akoglu-(1).jpg

ali-ulvi-akoglu-(2).jpg

ali-ulvi-akoglu-(3).jpg

ali-ulvi-akoglu-(4).jpg

ali-ulvi-akoglu-(5).jpg

ali-ulvi-akoglu-(7).jpg

ali-ulvi-akoglu-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.