ALICIK DARBEYİ KINADI

ALICIK DARBEYİ KINADI

Darbe girişimini kınayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, darbecilere en büyük cezayı milletin vicdanlarda vereceğini ifade etti.

                            

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine tüm yurtta tepkiler sürüyor. Yaşananları bir felaket olarak niteleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, darbecilere en büyük cezayı milletin vicdanlarda vereceğinin altını çizdi. 15 Temmuz gecesi milletin tankları durdurduğunu hatırlatan Alıcık, "Tarihe büyük bir felaket ve utanç olarak geçecek bu kara gecede, gazi meclisimiz, tepkisini ortaya koymak için sokaklara dökülen halkımız, kahramanca görev yapmaya çalışan polislerimiz ve askerlerimiz bombalandı, vuruldu, esir alındı. Türk milletinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum, bu aziz millet tarihte olduğu gibi en güzel kahramanlık örneklerini sergilemiştir. Tankların önüne çıkmış, kurşun yağmurlarına göğüs germiş, üzerine yağan bombalara aldırış etmemiş, meclis bombalanırken sinmemiş, saklanmamış ve canlarını feda etmekten çekinmemiştir." dedi.

“PARTİMİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’DİR”

Darbe girişiminin başladığı saatlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) tepkisini ortaya koyarak hükümetin yanında olduğuna dikkat çeken Başkan Alıcık, "Burada gözden kaçırılmaması gereken çok önemli husus ve siyasi kişi; darbenin oluşmaya başladığı andan itibaren gösterdiği hayranlık uyandıran tavrı ve dirayeti ile partimin lideri Devlet Bahçeli’dir. Partimin genel başkanı, liderim sayın Devlet Bahçeli tarihe geçecek ve tarih aşan bir tutum ve davranışla bu alçak darbenin önlenmesinde önemli bir rol üstlenmiştir. Bu süreçte gurur duyarak söylemek isterim ki özelde partim ve ülküdaşlarım ve genel de büyük Türk milleti olağanüstü ve ileride çocuklarımıza şerefli bir miras olarak anlatılacak kahramanca işler yapmıştır. Milli iradeye sahip çıkmıştır." ifadelerini kullandı.

HABER:CEMAL ERİŞ

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum