ALICIK: GECELERİ RAHAT UYUYACAĞIM

ALICIK: GECELERİ RAHAT UYUYACAĞIM

Aydın’ın büyükşehir olmasının ardından Nazilli Belediyesi’ne ait 9 itfaiye aracından 4’ü imzalanan protokolle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Nazilli Belediyesi’nin itfaiyesine ait 9 araçlık araç parkurundan 4 araç Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Büyükşehir Yasası’nın çıkmasının ardından itfaiye hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından verildiğini hatırlatarak, “30 Mart’ın ardından ‘Nazilli Belediyesi itfaiye araçlarını Büyükşehir Belediyesi’ne devretmiyor’ şeklinde yanlış anlaşılmalar oldu. Böyle bir şey söz konusu değildi, olmaz da. Biz halkın hizmetkarlarıyız. Halkımızın huzuru, can güvenliği ön planda olduğu zaman akan sular durur. Nazilli Belediyesi olarak elimizde bulunan araçları hazırlanan protokol çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’ne teslim ettik. Allah can ve mal kaybı vermesin” dedi.

• ‘GECELERİ UYUYAMIYORDUM’

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde düzenlenen devir-teslim törenine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amiri Koray Doğanlı katıldı. Nazilli’nin bir çok ilden daha büyük bir kent olduğuna dikkat çeken Başkan Haluk Alıcık, “İtfaiye personelimiz Nazilli dışında çevre il ve ilçelere de hizmet veriyor. İtfaiye personelimiz halkın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla elinden gelen tüm çabayı sarf ediyorlar. Bu nedenle çalışan arkadaşlarımızın işleri çok zor ve riskli. Bunun dışında 30 Mart’ın ardından bir yetki karmaşası yaşandı. Biz idareciler de bu dönemde sıkıldık. Nazilli’de büyük bir yangın çıkar diye geceleri uyuyamadığım günler oldu. Artık taşlar yerine oturuyor” ifadelerini kullandı.

• 9 ARAÇTAN 5’İ NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDE KALDI

Nazilli Belediyesi’ne ait 9 itfaiye aracından 4’ü imzalanan protokolle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilirken, aralarında arama-kurtarma çalışmalarında kullanılan tam donanımlı araç ile park-bahçe işlerinde kullanılmak üzere 4 itfaiye aracı büyükşehir Belediyesi’ne devredilmedi. • HABER: M.ŞEVKET ALTINAYAR

haberin-videosu-063.gif

itfaiye-araclari-‘buyuksehire’-devredildi-(1).jpg

itfaiye-araclari-‘buyuksehire’-devredildi-(2).jpg

itfaiye-araclari-‘buyuksehire’-devredildi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum