Alıcık, mesaiye böyle başladı

Alıcık, mesaiye böyle başladı

Başkan Alıcık sabah mesaisine taksici esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafla çay içip sohbet eden Alıcık, bundan sonraki süreçte de her zaman vatandaşın yanında olacağının mesajını verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mesaisine taksici esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini sıralayan Başkan Alıcık,  işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. 

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana her daim halkın içinde olmaya gayret ettiğini belirten Alıcık, “Bugün taksici kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Çayımızı içtik, sohbet ettik. Kardeşlerimiz 7/24 durmaksızın çalışıyor. Kardeşlerimiz 7/24 durmaksızın çalışıyor. Fırsat buldukça kendilerini ziyaret ediyorum. İlçemizde devam eden doğalgaz, telefon, elektrik ve telefon altyapı çalışmaları nedeniyle taksicilerimiz de sorunlar yaşıyor. Bunun önüne geçmek için altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme çalışmalarını kısa sürede bitirip yolları trafiğe açıyoruz. Bundan sonraki süreçte esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

öte yandan aracının bagajında her daim oyuncak bulunduran Başkan Alıcık, çocuklara hediye vermeyi ve hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.