Alıcık, sokaktan topladıklarıyla ihtiyaç sahiplerini sevindiren anneleri kutladı

Alıcık, sokaktan topladıklarıyla ihtiyaç sahiplerini sevindiren anneleri kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli sokaklarındaki turunçları reçel yaparak değerlendiren, yapılan turunç reçellerini satarak ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olan Nazilli Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesini ziyaret etti.

İhtiyaç sahibi öğrencilere burs için, el işi, kermes ve değişik etkinlikler yapan Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli sokaklardaki turunçları belediye ve kendi imkânlarıyla toplayarak turunç reçeli yapan anneleri hayranlıkla izledi. Turunç reçeli yapımının ilk aşamasından son aşamasına kadar tüm ayrıntılarını izleyen ve detaylar hakkında annelerden bilgi alan Başkan Alıcık; “Siz değerli annelerimiz gerçekten cennet sizin ayaklarınız altında. Böylesine zor ve meşakkatli olmasına rağmen bu reçelleri yaparak ve sizler yüreğinizi koyarak kendi çocuklarınızın dışında başka çocuklara da merhem oluyor çare oluyorsunuz. Aynı zamanda yaptığınız bu turunç reçelleri ile Nazillimizi de farklı bir yönden tanıtıyorsunuz. Çoğu kimsenin bilmediği ekşi amaçlı kullanılan turunçlar ile insanların ağzını tatlandırıyorsunuz. Ellerinize, emeğinize sağlık. Biz sizler için ne yapsak azdır” dedi.

20170216aw985284_01.jpg

Türk Anneler Derneği üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Alıcık’a, sağladığı tüm imkân ve destekler için teşekkür eden dernek başkanı Hatice Güngör ise, turunç reçellerini satıp ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceklerini belirtti. Yapılması zor ve zahmetli olan turunç reçelinin pazarlanması konusunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’dan destek beklediklerini belirten Güngör; “Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi olarak sokaklarımızdaki turunçları belediye ve kendi imkânlarımız ile topluyoruz. Bildiğiniz gibi derneğimiz şu anda öksüz ve yoksul öğrencilere küçük rakamlarda olsa burs veriyor. Biz bu bursları bu şekilde yaptığımız reçellerden kermeslerden veya el emeği işlerimizden sağlıyoruz. Ancak pazar konusunda sıkıntı çekiyoruz. Bu konuda da bize destek sağlayabileceğinizi düşünüyoruz ve bu güne dek bize yaptığınız tüm yardım ve destekleriniz için ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.