Alıcık'ın gayretiyle konak tamamlandı

Alıcık'ın gayretiyle konak tamamlandı

Nazilli'de Çatak Mahalle Konağı ve çok amaçlı cemiyet alanı inşaatı Başkan Alıcık'ın gayretiyle tamamlandı.

 

Büyükşehir Yasası ile belde statüsünden mahalle statüsüne getirilen Çatak Mahallesinde 2013 yılında Özel İdare tarafından projeleri yapılarak inşaatı başlayan Çatak Mahalle Konağı ve çok amaçlı cemiyet alanı, seçime gidilen süreçte tamamlanamamıştı. Yerel seçimler sonrası devreye giren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, inşaatın tamamlanması için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi. Ekiplerin yoğun çalışmalarıyla yarım mahalle konağı ve cemiyet alanı inşaatı tamamlandı.
ÇOK AMAÇLI SOSYAL ÇATI DA KAZANDIRILDI
İnşaatı tamamlanan alanlarda incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gayretlerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Alıcık, “Büyükşehir kanunundan sonra köylerin mahalle statüsüne alınması kararı alınmışı. Özel idare zamanında başlanmış ve yarım kalmış olan Köy Konağı inşaatı, mahalle muhtarımızın başvurusu üzerine Nazilli Belediyesi tarafından tamamlanmıştı.” dedi.
Konak inşaatının 35 bin liraya mal olduğuna değinen Başkan Alıcık, “Yaklaşık 70 metrekare alana sahip olan Köy Konağının inşaatının tamamlanması 35 bin liraya mâl olmuştu. Biz bu yapıyı tamamladıktan hemen sonra mahalle sakinlerinin cemiyetlerini yapabilecekleri çok amaçlı cemiyet alanı ve hemen yanında da müştemilat binasını yaptık. Şu an mahalle diğer mahallelerde olduğu gibi Nazilli Belediyesinde rutin hizmetlerini alıyor ve bizde bu hizmetlerin kontrolünü yaptığımız ziyaretler ile denetliyoruz. Bu şekilde de mahalle sakileri ile sohbet etme onların sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dinleme fırsatını yaratıyoruz” diye konuştu
Mahalleye kazandırılan yapılar için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden Çatak Mahallesi Muhtarı Arif Bilici’de, “Yılan hikâyesine dönmeye başlayan ve bir türlü tamamlanmayan konak inşaatımız Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ın gayretleriyle tamamlandı. Allah ondan ve ekibinden razı olsun. İlçe belediyemiz az ödenekle ilçeye çok güzel hizmetler yapıyor ve bizleri yalnız bırakmıyor Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.