Alıcık’tan flaş AK Parti açıklaması

Alıcık’tan flaş AK Parti açıklaması

MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sessizliğini bozarak AK Parti’ye transfer olacağı söylentilerine açıklık getirdi. Alıcık, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta yapılan yorumlara net bir şekilde cevap verdi.

MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaklaşık 2 yıldan bu yana devam eden AK Parti’ye transfer olacağı söylentilerine cevap verdi. Gece saat 01.00 sıralarında sosyal paylaşım sitesi facebook’tan açıklama yapan Alıcık, yapılan yorumlara isyan ederek, “Yazılanlara şaşırıyorum, hayretler içinde kalıyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamasında Belediye Başkanı olmak için siyasete atılmadığını dile getiren Haluk Alıcık, “Bana oy veren vermeyen herkesi çok seviyorum ve herkesin belediye başkanı olmak için canla başla gece ve gündüzüme katarak çalışıyorum” dedi.

• İŞTE ALICIK’IN O AÇIKLAMASI

“Değerli arkadaşlarım. Yorumlarınıza bakıyorum, gülüp geçiyorum. Allah aşkına herkes işine baksın. Ben Büyükşehir’den sonra Nazili Belediyesi’nde neler yapabilirim diye kafa yoruyorum. Sizlerin ise ‘geçemez’, ‘tehdit edilmiş’, ‘geçmek istemiş’, ‘kabul etmemişler’, ‘geçerse hakkımı helal etmem’, ‘istifa etmiş’, ‘yurt dışına kaçmış’ gibi yazılarına bakıyorum şaşırıyorum, hayretler içinde kalıyorum. Kafamda öyle bir şey oluşursa kesinlikle sizinle paylaşırım. Şu an halimden çok memnunum ve mutluyum. Allah’ım Nazillimizde 1980 yılından beri üst üste kazanmayı Esat abiden sonra bana nasip etti. Ne kadar şükür etsem azdır. Belediye Başkanı olmak için siyasete atılmadım. Dürüst samimi çizginizde sapma olmazsa Allah’ım nasip ediyor. Bana oy veren vermeyen herkesi çok seviyorum ve herkesin belediye başkanı olmak için canla başla gece ve gündüzüme katarak çalışıyorum. Hayırlı geceler” • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

ERDEM NOKTAYI KOYDU: ‘ALICIK, AK PARTİ’YE…….’

17632.jpg

KILINÇ’IN ‘FACEBOOK’ PROFİLİNDE ‘KEDİ’ VE ‘TRAFO’ GEYİĞİ

17634.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum