Alıcık'tan ,Rektör Aldemir'e Ziyaret!

Alıcık'tan ,Rektör Aldemir'e Ziyaret!

MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Aldemir, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ağırladı. Başkan Alıcık, Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak üniversite ve yerel yönetimler arasındaki entegrasyonun şehre kazandırdığı pozitif katkının farkında olduklarını belirterek, her türlü iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Aldemir de Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydın’ın en büyük ilçesi olan Nazilli’yi üniversite olarak önemsediklerini belirtti. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ilerleyen günlerde üniversiteye ait yerleşkeleri yerinde ziyaret ederek yeni döneme ilişkin yapılması gereken yatırımları, yeniden yapılandırılacak birimleri ivedilikle ele alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.