Alıcık'tan şampiyon kızlara ulaşım desteği

Alıcık'tan şampiyon kızlara ulaşım desteği

Başkan Alıcık, Aydın’da gerçekleştirilen müsabakalarda 1’inci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan İsabeyli Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı’na otobüs desteği sözü verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın İl 1’incisi olarak 22-26 Şubat’ta Fethiye’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan İsabeyli Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı’na ulaşım desteği sözü verdi.

Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Yalçın Peker, “Kızlarımız Aydın genelinde büyük bir başarı göstererek 1’inci oldular. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. 26 Şubat’ta Fethiye’de gerçekleştirilecek müsabakalarda da aynı başarıyı elde edeceklerine inanıyorum. Başkanımız Haluk Alıcık bize her zaman destek oldu. Kızlarımızın bu başarısını da ödülsüz bırakmadı. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Gösterdikleri başarı nedeniyle öğrenci tebrik eden Başkan Alıcık, “Eğitim ve spor bizim için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Çocuklarımızın sporla, güzel sanatlarla ve bilimle yakından ilgilenmesini ve vakitlerini bunlara harcamasını istiyoruz. Kızlarımız Aydın İl 1’incisi olarak bizleri onurlandırdı. Fethiye’de gerçekleştirilecek grup şampiyonasında da kendilerinin maddi manevi yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.