Alıcık;“Ülkemiz için halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Alıcık;“Ülkemiz için halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nin Söke’de gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, İncirliova Belediye Başkanı Kürşat Kale, Milletvekili Adayları Güntekin Şimşek, Mustafa Peker, Faik Akkuş, Hatice Özcan, Süleyman Sinan Bakırcı, Seyfettin Tosun, Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Söke’de seçim çalışması gerçekleştirdi.

İlk olarak MHP Söke İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Depboylu açıklamasında, “Oğlunu vatan için şehit vermiş Süleyman Amcamız da bugün içerde. FETÖ’nün polisi suç istinat etmiş, FETÖ’nün savcısı iddianame yürütmüş, FETÖ’nün hakimi karar vermiş şehit babası, yılların ülkücüsü, Kore gazimiz Süleyman Amcamız hapiste. Bunun gibi yüzlerce mağdur var. Hakkı yenilmişleri bulmazsak, mağdur kardeşlerimizi orada tutmaya devam edersek yarın bir gün daha fazla mağdur olmayacaklarını nereden bileceğiz. Liderimizin dikkat çektiği konu budur. Bugüne kadar Liderimiz Devlet Bahçeli’nin uyardığı, tehdit olarak gösterdiği ve doğru çıkmayan hangi tespiti olmuştur. Biz böylesi ihtimallerin güçlü olduğunu ve tedbir alınması gerektiğini söylüyoruz” sözlerini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Alıcık, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için önemini vatandaşlarımıza her fırsatta dile getiriyoruz. Bu ittifakın kazananı Türkiyemiz olacak. Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli ve partimize gönül vermiş ülküdaşlarımızla ülkemiz için yılmadan mücadele edecek ve yorulmadan çalışacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de doğru bildiğimiz yolda, ülkemiz için, halkımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum