ALKIŞLAR BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE

ALKIŞLAR BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Özgür Yurt, temizlik yaptığı sırada yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırarak, örnek bir davranış sergiledi.

GÜNAY PABUŞÇU-Cüzdanını ve içerisindeki parayı eksiksiz teslim alan Durmuş Duru(82) ise duyarlı davranışı dolayısıyla belediye personeline teşekkür etti.

Nazilli Yeşil Mahalle’de  ikamet eden 82 yaşındaki Durmuş Duru, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile Pazar günü 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma izni dolayısıyla uzun süre sonra 4 saatlik yürüyüş için evinden ilk kez çıktı. Cüzdanının cebinde olmadığını fark eden Duru, geri dönüp düşürdüğü cüzdanı uzun bir süre aramasına rağmen bulamadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü bünyesinde çalışan Özgür Yurt, o gün görevli olduğu Recebbey İlkokulu  çöp konteyneri bölgesinde temzilik sırasında yerdeki cüzdanı fark ederek durumu zabıta ekiplerine bildirdi. Duru’nun adresinin tespit edilmesinin ardından, zabıta ekipleri ile birlikte cüzdanı bulan Özgür Yurt, Duru’yu ziyaret ederek cüzdanını teslim etti.

46cf3866-1292-4cc2-bca1-f5d10da9dabc.jpg

“Bu Devirde Böylesine Duyarlı İnsanların Olması Ayrıca Sevindirici”
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının kaldırılması nedeniyle bize verilen izinden yararlanarak biraz yürüyüş yapmak istediğini ifade eden Duru, “Ancak eve döndüğümde cüzdanımın cebimde olmadığını fark ettim. Geri dönüp biraz aradım ama bulamadım. Çok üzülmüştüm çünkü içerisinde hem kimlik kartım hem banka kartım hem de bir miktar param vardı. Bugün Büyükşehir Belediyesi ekipleri gelince çok mutlu oldum, bu örnek davranışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz hassasiyet için ve cüzdanımı eksiksiz teslim ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu devirde böylesine duyarlı insanların olması ayrıca sevindirici. Bende eski bir belediye çalışanıyım. Aydın Büyükşehir Belediyesi personeline ve tüm yetkililerine bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Böyle personelleri olduğu için Sayın Özlem Çerçioğlu’nu da tebrik ediyorum” dedi. Duru’nun cüzdanının teslim edilmesinin ardından zabıta komiseri tarafından ayrıca kendisine maske hediye edilirken, koronavirüs tedbirleri kapsamında mümkün olduğu sürece evde kalması istendi.

9d301b30-2102-4e38-acfa-471fbaebf1f4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.