Alkollü belediye personeli iki kardeş olay çıkardı

Alkollü belediye personeli iki kardeş olay çıkardı

Mesai saatinde alkollü halde temizlik şantiyesini basarak işçi İ.Ü’yü darp eden Nazilli Belediyesi'nde görevli temizlik işçisi olan iki kardeş, gözaltına alınmalarının ardından ilçede gazetecilik yapan Murat Gürkan'ı arayarak tehdit ve hakaret etti.

Olay yerine gelen polislere mukavemet göstererek tehdit ve hakarette bulunan iki personel polis tarafından gözaltına alındı.

Olay 00:18 sıralarında meydana geldi.iddiaya göre 23 Nisan parkında bulunan alış veriş reyonuna alkollü vaziyette gelen Onur D ve Bayram D isimli iki kardeş burada rezalet çırkarark bazı esnafların tezgahlarını dağıttı.Daha sonra kendi aralarında tartışmaya başlayan iki kardeşi ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzaklaştırmak istedi.

Polise karşı direnen ve küfür ve hakaret eden iki alkollü temizlik işçisi daha sonra gözaltına alınarak Hürriyet polis merkezine götürüldü.
 
GAZETECİYİ ARAYARAK TEHDİT VE HAKARET ETTİ
 
Gözaltına alınan iki kardeşten Onur D.cep Temmuz ayında kendilerinin haberini yapan gazeteci Murat Gürkan’ı telefonla arayarak,haberlik bir konu olduğunu ve haksız yere gözaltına alındıklarını belirterek hürriyet polis merkezine gelmesini istedi.

Sağlık kontolü için Nazilli devlet hastanesine götürülmek üzere ekip otosuna bindirilmek istenen iki kardeş,Karakol önünde gördükleri gazeteciye de hakaret ederek tehditler savurdu.

Gece yarısı aşırı alkollü vaziyette rezalet çıkaran iki belediye personeli Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınırken,Gece nöbetinde bulunan tüm polisler ve gazeteci Gürkan iki kişi hakkında şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.