Alkollü Kadın Ortalığı Birbirine Kattı!

Alkollü Kadın Ortalığı Birbirine Kattı!

Karacasu’da alkollü olduğu iddia edilen bir kadın ilçe merkezinde ortalığı birbirine kattı.

 İddiaya göre ilçe merkezinde bulunan bir meyhanede alkol alan bir kadın sokak ortasında birden bağırmaya başladı. Alkolün etkisiyle yalın ayak dolaşan ve bağırmaya devam eden kadına çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Arkadaşları ve meyhanede çalışanlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kadın etrafındakilere de saldırmaya başlayınca tepkiler attı. Uzun süren uğraşların ardından olay yerinden uzaklaştırılan alkollü kadına ve ilçe merkezindeki alkollü mekanlara Karacasulular tepki gösterdi.
 
VATANDAŞ TEPKİLİ
Karacasu’da daha önce de alkollü mekanların ilçe merkezinde olmasına ve garson adı altında kadınların çalıştırılması iddialarına tepkili olan vatandaşlar yaşanan olay sonrası “Ramazan ayında olmadı. Karacasu’ya yakışmadı bu görüntüler. Bu meyhaneler ilçe merkezinde olmuyor. Garson adı altında bir sürü kadın gelip gidiyor. Yetkililer bu olaya el atmalı” diyerek tepki gösterdiler.

Vatandaşların şikayetleri üzerine yaklaşık 2,5 yıl önce ilçede vekaleten görev yapan Kaymakam Murat Atıcı'nin ilk işi meyhanede kadın çalıştırılmasını yasaklamak olmuştu.

ramazanda-karacasuya-yakismayan-goruntuler-108951-936d118df18af9425c11ba621d669119.jpg

ramazanda-karacasuya-yakismayan-goruntuler-108951-ec8d6e8f0c2aaeb02e59bd1988c9e392.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.