Alman turizmciler Kuşadası'nda buluşuyor

Alman turizmciler Kuşadası'nda buluşuyor

Almanya’nın önde gelen 300 acentesinin yöneticisi, Kuşadası’nda nisan ayında yapılacak ‘Travel Games’ acente organizasyonunda bir araya gelecek. Organizasyon ile Kuşadası'nın tanıtımı yapılacak.

Türkiye ile Almanya arasındaki politik sorunlar nedeniyle birtakım sıkıntılar meydana gelen Alman pazarıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanmaya başlandı. İngiliz tur operatörü Thomas Cook’un her yıl düzenlediği 'Travel Games' acente organizasyonu, SunExpress iş birliği ve Türk tur operatörü Diana Turizm’in ev sahipliğinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek. Almanya'nın önde gelen 300 acentesinin temsilcisi, 25-29 Nisan tarihlerinde Kuşadası'na gelecek. Organizasyonda, Kuşadası ile çevresinin tanıtımı ön plana çıkacak.

Alman acentecilerin tanıtım ve rezervasyonlara büyük katkı sağlayacağını belirten Thomas Cook Türkiye Temsilcisi ve Diana Turizm Genel Müdürü Burak Tonbul, “Bu organizasyon, İngiliz tur operatörü Thomas Cook’un Almanya’nın özel acentelerine her yıl düzenlediği ismi ‘Travel Games’ olan bir organizasyon. Bu organizasyon çerçevesinde Nisan ayı sonunda SunExpress ile Thomas Cook iş birliğiyle Almanya'nın 300 seçkin acentesini 4 gün boyunca misafir edeceğiz. Konuklar, Özdere Paloma Marvy’de konaklayacaklar. Kuşadası'nı, bölgeyi gezecekler. Bölgenin olabildiğince tanıtımını sağlayacağımız bir aktivite olacak” dedi.

“REZERVASYONLAR İÇİN ÇOK ÖNEM TAŞIYOR”

‘Travel Games’ acente organizasyonunu bir önceki yıl Antalya’da yaptıklarını ve organizasyonun bölgeye olan katkısını rezervasyonlarla anında hissettiklerini ifade eden Tonbul, “Bu yıl da organizasyonun nisan başında olması nedeniyle sezon içindeki rezervasyonlara önemli katkısı olacak. Erken rezervasyonların bittiği bir dönemde, acenteleri bu bölgede ağırlamak hem tanıtım, hem de bölgeye gelecek rezervasyonlar için çok önem taşıyor. Özellikle SunExpress’in de işin içinde olması bölge için çok daha büyük önem taşıyor. Hareketlilik, uçak seferleri ve charter uçak seferlerini de etkileyecek” diye konuştu.

“KRİZİN SONA ERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Alman turizm pazarında yaşanan krizin sona erdiğini düşündüklerini kaydeden Thomas Cook Türkiye Temsilcisi ve Diana Turizm Genel Müdürü Burak Tonbul, şunları söyledi: “Almanya pazarında olumlu bir ivmenin yakalandığı bir dönem yaşıyoruz. Biz, krizin sona erdiğini düşünüyoruz. Bu nedenle tanıtım ve kaybedilen süreci kapatacak çalışmaları yapmayı bir görev olarak görüyoruz. Eğer ülkemize yönelik bir ivme kazanılacaksa öncelikle yaşadığımız bölgeye bir katkısı olmalı diye düşündük. Bu nedenle bu yıl ‘Travel Games’ organizasyonunu Kuşadası ve çevresinde düzenlemeye karar verdik.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.