ALT YAPIDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

ALT YAPIDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Nazilli Belediyespor’un geleceğini oluşturan ve alt yapıda eğitim gören sporcular, 2014-2015 sezonuna görkemli bir açılış ile ‘merhaba’ dedi. Pınarbaşı Tesisleri’nde düzenlenen açılış törenine 170’e yakın lisanslı sporcu ve aileleri katıldı.

ALTYAPI sezon açılış törenine Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Gürdal Yüzügüler, Mehmet Ali Türel, alt yapı antrenörleri, sporcular ve aileleri katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Alt Yapı Sorumlusu Hasan Aygün, altyapıda mücadele eden gençlerin Nazilli Belediyespor’un sporcu kaynağı olduğunu söyledi. Aygün, “Altyapı Nazilli Belediyespor için olmazsa olmazdır. Altyapıda yetişmiş yetenekli sporcularımız gelecekte camiamıza ve spor dünyasına büyük hizmetleri olacaktır. Buna yürekten inanıyorum” dedi. Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gürdal Yüzügüler ise, 2014-2015 sezonunda mücadele edecek tüm genç sporculara başarılar diledi.

haberin-videosu-089.gif

• ALICIK VE VOLAKA KATILMADI

Düzenlenen açılış törenine Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere, Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve yönetim kurulu üyelerinin katılmaması dikkat çekti. Törende 8 ayrı kategoride mücadele edecek toplam 170 lisanslı sporcu ve antrenörleri tek-tek tanıtıldı. Tören sporculara hediyelerinin dağıtılması ise sona erdi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

foto-galeri-042.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.