Altın Madalya Kazanan Güreşçi Memleketi Erbaa’da

Altın Madalya Kazanan Güreşçi Memleketi Erbaa’da

Romanya’nın Bükreş şehrinde düzenlenen Uluslararası Güreş Turnuvası’ndan Erbaalı güreşçi Ahmet Duman altın madalya ile memleketine döndü.Romanya’da düzenlenen güreş turnuvasına katılan, Tokat Güreş Eğ...

Romanya’nın Bükreş şehrinde düzenlenen Uluslararası Güreş Turnuvası’ndan Erbaalı güreşçi Ahmet Duman altın madalya ile memleketine döndü.

Romanya’da düzenlenen güreş turnuvasına katılan, Tokat Güreş Eğitim sporcusu Ahmet Duman, 15-16 yaş kategorisinde 42 kiloda mindere çıktı. Çeyrek finalde Kanadalı, Yarı finalde Moldovalı rakiplerini mağlup eden Duman, finalde milli takım arkadaşıyla karşılaştı. Finaldeki rakibini de yenen Duman, altın madalya kazandı. Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitimini sürdüren Duman, Romanya’da kazandığı altın madalya ile geldiği memleketi Erbaa’da Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ı ziyaret etti. Altın madalyalı güreşçiyi tebrik eden Başkan Yıldırım, "Erbaalı sporcuların başarıları bizleri gururlandırıyor. Genç kardeşlerimizin daha büyük başarılar kazanması için gereken desteği kendilerine sağlayacağız” dedi.

Başkan Yıldırım, genç sporcuya ve Türkiye’deki turnuvada Minikler Türkiye Üçüncüsü olan Erbaalı Güreşçi Serkan Aydın’a altın hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.