Altıntaş: Aydın’da % 51’in üstüne çıkmamız lazım

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş ilçe teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor.

2011 seçimlerinde temayülden yoklamanın birincisi Cengiz Altıntaş, seçim çalışmaları kapsamında Efeler, Yenipazar ve Nazilli İlçe Teşkilatları’nı ziyaret etti. Efeler İlçe Teşkilatı ziyaretinde Başkan Aytaç Arslan tarafından karşılanan Altıntaş, “Uzun-uzun bir şey anlatmaya gerek yok. Aydın’a deniz getireceğim, 10 tane gökdelen dikeceğim diye söylemeye gerek yok. Çünkü biz burada AK Parti’ye gönül veren, AK Parti sevdalısı insanlarız. Benim 7 Haziran seçimlerindeki için tek bir projem var o da teşkilatçılık. Teşkilat olmayı öğrenebilirsek, heyecanımızı kaybetmeden teşkilat olabilirsek biz bu seçimlerde bir noktaya geliriz” şeklinde konuştu. Efeler İlçe Teşkilatı’nın yeni kurulan bir teşkilat olmasına rağmen güzel çalışmalar yaptığını belirten Altıntaş, istenildiği zaman güzel şeyler yapıldığının altını çizerek partililerden destek istedi.

• YENİPAZAR TEŞKİLATIYLA BULUŞTU

Efeler Teşkilatı sonrası Yenipazar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Altıntaş, İlçe Başkanı Mehmet Somer ve Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı tarafından karşılandı. Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Somer, istek ve önerileri şuan hiçbir aday adayına sunmadıklarını belirterek, “Şuan sadece dinliyoruz vakti zamanı geldiğinde milletvekillerini sürekli ziyaret edeceğiz” dedi.

Yenipazar İlçe Teşkilatı’nda da teşkilatçılık vurgusu yapan Altıntaş, “Teşkilatları sadece seçim dönemi hatırlayarak başarılı olmamız imkansız. Teşkilatlara ne zaman yeterli desteği verirsek o zaman başarılı oluruz. Her seçim dönemi ve her platformda Adnan Menderes’ten bahsederiz fakat Adnan Menderes’in memleketinde kaç oy aldığımızı hiç bir zaman sorgulamayız. Ama Adnan Menderes’i ağzımızdan düşürmeyiz. Her seçim kazandığımızı söyleriz. Açık-açık söylemek gerekirse her seçim kazanmadık aksine kaybettik. İnşallah 7 Haziran sonrası teşkilatlarımız kazanacak, Aydın kazanacak” şeklinde konuştu.

• NAZİLLİ’DE ALTINTAŞ’A BÜYÜK İLGİ

Efeler ve Yenipazar İlçe teşkilatları ziyaretleri sonrası Nazilli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Altıntaş, “Projelerimizi inşallah 7 Haziran seçimleri sonrası anlatacağız. Seçimlerden önce salonlarda toplandığımız zaman projelerimizi anlatırız. Bu seçimdeki en büyük projem teşkilatlarım olacak. Projelerimizi kendi içimizde anlata-anlata salon partisi durumuna geldik. Aydın’da birinci parti olacağız deriz. Kaç oy alacağımızı bilmeyiz. Aydın’da birinci parti olabilmek için yüzde 51’in üstüne çıkmamız lazım. Bunun için teşkilatçılık çok önemli. İlçelerde başarılı olmamamızın nedeni, teşkilat olmamamızdır. 7 Haziran seçimleri sonrası seçildiğim takdirde teşkilatlar kazanacak, Aydın kazanacak” ifadelerini kullandı.

Altıntaş Nazilli İlçe Teşkilatı ziyaretinde markalaşmanın altını çizerek, “Meclis toplantılarına her gittiğimizde bir kasa incir, zeytin, zeytin yağı götürürüz fakat Aydın’ın markası olabilecek ne inciri ne de zeytin yağını Kapıkule’den öteye geçiremedik. Bunun için markalaşmaya da önem vermeliyiz” diye konuştu. Nazilli İlçe Teşkilatı Başkanı İmran Acar, Cengiz Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

cengiz-altintas-(1)-002.jpg

cengiz-altintas-(2)-003.jpg

cengiz-altintas-(3)-002.jpg

cengiz-altintas-(4)-003.jpg

cengiz-altintas-(5)-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.