Altıntaş'ın Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Paylaşım Üzerine Oğluna Kızdı!

Altıntaş'ın Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Paylaşım Üzerine Oğluna Kızdı!

Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, oğlu Alperen Altıntaş'ın sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımı üzerine çok kızdığını, buna rağmen sinirlerine hakim olarak oğlunu sözlü bir şekilde uyardığını söyledi. 

Bozdoğan Belediyesi Yeni Başkanı Ufuk Altıntaş'ın makam koltuğuna oturan oğlu Alperen Altıntaş, bacak bacak üstüne atarak eline tespih almış, bu şekilde amatör kameralara poz vermişti. 17 yaşındaki Alperen, verdiği pozu sosyal medya hesabı üzerinden "Bundan sonra böyle" notu ile paylaştı. 
"ÇOK KIZDIM"
Tepkiye neden olan paylaşıma ilişkin Başkan Altıntaş, oğlunun hareketinden haberdar olmadığını, o esnada personeliyle toplantı halinde olduklarını belirterek, "Yan odada toplantı yapıyorduk. Haberim yoktu. Haberim olduğunda hem şaşırdım hem de çok kızdım. Yaptığının doğru olmadığını kendisine izah ettim. Tespihi de arkadaşları tutuşturmuş eline. Ancak 18 yaşına kadar her birey çocuk olarak nitelendirilir. Buna da öyle bakmak lazım. Çocuk işte. Sonradan hatasını anladı ve üzüldü zaten" dedi.

Paylaşımı gören yüzlerce vatandaş duruma tepki gösterirken, tepkiler üzerine çocuk yaştaki Alperen paylaştığı fotoğrafı silmiş, sosyal medya hesabından özür içeren yeni bir paylaşımda daha bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum