Ambulans dakikalarca makinisti bekledi!

Ambulans dakikalarca makinisti bekledi!

İncirliova’da ikaz lambaları ve sirenleri çalarak ilerlerken yük treninin kapattığı hemzemin geçitte beklemek zorunda kalan bir ambulans, Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir vak'aya yaklaşık 5 dakika geç ulaşabildi.

Aydın’da yaklaşık her gece yük taşımacılığı yapan trenler, İncirliova’da önceki gece saat: 23.00 sıralarında bir ambulansın acil vak'aya geç gitmesine neden oldu. İkaz lambaları açık ve sirenleri çaldığı halde İncirliova Tren İstasyonu'ndan önceki bariyerli hemzemin geçitte beklemek zorunda kalan bir ambulans, Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir vak'aya yaklaşık 5 dakikalık gecikmeyle gidebildi.

ÇÖZÜM BULUNSUN

Trafikte öncelik sırası bulunan ambulansın, hemzemin geçitte geçen treni beklemesi tepkiyle karşılandı. Duruma şahit olan vatandaşlar da ambulansların acil vak'alara yetişebilmek veya hastaları hastaneye götürebilmek için yollarda duraklamaması gerektiğini hatırlatarak, ''Çoğu zaman ambulans veya itfaiye araçlarının gecikmelerine isyan ederiz. Fakat gecikmelerde bazen onların da bir kusuru olmuyor. Duyarsız sürücüler veya hemzemin geçitleri uzun süre kapanmasına neden olan yük trenleri de gecikmeye yol açıyor. İstenmeyen durumlar yaşanmadan bu konuya çözüm bulunsun'' dediler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.