Ameliyathaneye giderken de '5' dedi

Ameliyathaneye giderken de '5' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın 5. Sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, anjiyo olmak için gittiği hastanede, ameliyathaneye girmeden önce de Aydın’dan 5 milletvekili çıkarmakta ısrarcı olduklarını ifade etti.

Seçim çalışmasını aralıksız olarak yoğun bir tempoyla sürdüren CHP Aydın 5. Sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu, kalbindeki rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiğini öğrendi. Seçim çalışmasına ara veren Talipoğlu, Aydın Devlet Hastanesi’nde bu sabah anjiyoya alındı.

Hastaneye eşi Nihal Talipoğlu ile birlikte gelen Tayfun Talipoğlu, doktoru Kalp Damar Uzmanı Mustafa Gürkan Kutucular gözetiminde yapılan tetkiklerin ardından ameliyathaneye alındı. Eşi ve yakın dostlarının desteği sayesinde morali gayet yüksek olan Talipoğlu’nun, seçim çalışmalarının kendisini yorduğu hissedildi. İnsanlara karşı olan duyarlılığı nedeniyle kendi sağlığını ihmal ettiğini söyleyen Tayfun Talipoğlu, “Kalbimde başlayan ağrılar ve sıkıştırmalar nedeniyle muayeneye gittiğimde, doktorum kalp krizi geçirdiğimi ve acilen anjiyo olmam gerektiğini söyledi. Ben de tedavimin yapılması için seçim çalışmalarıma kısa süreliğine ara vermek zorunda kaldım. Adaylık sürem boyunca Aydın halkının gösterdiği sevgiye layık olabilmek için çalışmalarıma var gücümle devam edeceğim. Aydın’dan 5 milletvekili çıkarabilmek için en kısa sürede yine sahada olup çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.