Anadolunun yöresel hizmetleri Aydın'da sergileniyor

Anadolunun yöresel hizmetleri Aydın'da sergileniyor

Efeler Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ‘Memleketten Geldik Yöresel Ürünler etkinliğinde, Trabzon’dan İzmit’e kadar birçok farklı ilden getirilen yöresel ürünler Aydınlılarla buluştu.

Efeler’de Hidayet Sayın Kültür Merkezi Sokağı’nda 22 Mayıs’a kadar Aydınlılarla buluşacak olan yöresel ürünler, memleket özlemi çeken vatandaşları da sevindirdi. Trabzon’un tereyağından İzmit’in pişmaniyesine, Gümüşhane’nin kuşburnundan Kayseri’nin pastırmasına kadar birçok yöresel ürün tezgahaları süsledi. Organizasyon Sorumlusu Hülya Sevinç, Aydın’da birçok etkinliğe imza attıklarını belirterek, “5 yıldır yaptığımız 300. organizasyondur. Bu etkinlik kendiliğinden sevildi ve hep davetler aldık. İnsanların memleket özlemi gerçekten çok fazla, bu yüzden etkinliğimiz de yoğun ilgi görüyor. Birçok ilin yöresel lezzetini Aydınlılarla buluşturmaktan büyük keyif alıyoruz” dedi.

Vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterirken, çocuklar da Bay Muhteşem ve Çilli Show ile eğlendi. Etkinliğe; İzmit, Antakya, Gümüşhane, Merzifon, Sivas, Tokat, Kayseri, Artvin, Rize ve Trabzon illerinden üreticiler katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.