Anbarlı kalbine yenildi

Anbarlı kalbine yenildi

Aydın’ın eski terzilerinden Mehmet Anbarlı (75) iki gün önce rahatsızlanarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diyaliz hastası olan Anbarlı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşam mücadelesini kaybetti.

Anbarlı'nın diyalize bağlı kalp yetmezliğinden yaşamını kaybettiği bildirildi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Efeler’in sevilen esnaflarından olan Mehmet Anbarlı için, Efeler Yavuz Sultan Selim Cami’inde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar, Fatih Atay ve Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Anbarlı’nın ailesi ve yakınları ile ve çok sayıda seveni katıldı.

Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Anbarlı’nın cenazesi, Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.savbkabeatcnwwbahhlgcfgxppzggphlkwzgjgugcoerohdzjfkwbdizvmhwdnwa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.