Anne vahşeti ! 16 yaşındaki kızını işkenceyle öldürdü !

Anne vahşeti ! 16 yaşındaki kızını işkenceyle öldürdü !

Akıllara durgunluk veren olayda anne, 16 yaşındaki kızını darp edip, işkence yaparak öldürdü.

İzmir'de akıllara durgunluk veren anne vahşeti yaşandı. Torbalı ilçesinde gerçekleşen olayda anne, 16 yaşındaki kızını darp edip, işkence yaparak öldürdü. Anne tutuklanırken, yapılan kontrollerde 9 ve 3 yaşındaki kardeşlerinde vücutlarında darp izlerine rastlandı.

Olay Torbalı Ayrancılar'da yaşandı

Akıl almaz olay, Torbalı’da yaşandı. Ayrancılar İnönü Mahallesi’nde ikamet eden 16 yaşındaki O.Ç.K., iddialara göre annesi Ö.K. tarafından uzun süredir işkence ve eziyet görüyordu. İddialara göre 16 yaşındaki çocuğu aç bırakan anne, işkencenin dozunu artırdı. Fenalaşan çocuk, daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan inceleme sonrasında, çocuğun vücudunda darp izlerine rastlandı. Hastaneye kaldırılan O.Ç.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Küçük çocuklarını da dövüyordu!

Hastane yetkilileri, durumu daha sonra Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Bunun üzerine eve giden jandarma ekipleri, 9 ve 3 yaşındaki kardeşleri jandarma kontrolünde muayeneye aldı. Evdeki çocukların da vücutlarının farklı yerlerinde darp izlerine rastlanıldı. Jandarma ekipleri, anne Ö.K.’yı gözaltına aldı. Torbalı Adliyesine sevk edilen anne, tutuklanarak Şakran Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.