Anneler Günü’nde Çifte Mutluluk Yaşadı

Anneler Günü’nde Çifte Mutluluk Yaşadı

Kahramanmaraş Piazza’da “Hediye Küresi”nden çıkan hediyeler Anneler Günü’ne renk kattı.Yılın 365 gününe yaydığı çeşitli indirim fırsatları ve kampanyalarla alışverişi keyif haline getiren Piazza AVM,...

Kahramanmaraş Piazza’da “Hediye Küresi”nden çıkan hediyeler Anneler Günü’ne renk kattı.

Yılın 365 gününe yaydığı çeşitli indirim fırsatları ve kampanyalarla alışverişi keyif haline getiren Piazza AVM, Anneler Günü’nde ziyaretçilerini birbirinden özel etkinliklerle ağırladı. Her özel günde olduğu gibi bu anlamlı günde de ziyaretçilerle adeta dolup taşan Piazza’daki Anneler Günü coşkusuna, “Hediye Küresi”nden çıkan sürpriz hediyeler renk kattı.

Piazza AVM’nin, Anneler Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanya ile AVM’deki mağazalardan 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar “Hediye Küresi”nden armağan kazanma şansını yakaladı. Şanslı ziyaretçiler, alışverişlerinin karşılığındaki belgelerle geldikleri danışma biriminden kupon alarak katıldıkları kampanya kapsamında “Hediye Küresi”nden şanslarına çıkan armağanların sahibi oldu.

Hediye kampanyasının yanı sıra Piazza, ziyaretçilerine gün boyunca üzerinde "Anneler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı aynalar da hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.