Anneler Günü’nde Oyunu İsteyen Kadın Vekil Adayını Oğluna İstedi

Anneler Günü’nde Oyunu İsteyen Kadın Vekil Adayını Oğluna İstedi

Erzurum’da vatandaşlardan 7 Haziran genel seçimleri için partisine destek isteyen CHP’nin 1. sıra kadın milletvekili adayı Gonca Aktaş, bir annenin isteği üzerine şaşkınlık yaşadı. Aktaş, gül verip oy...

Erzurum’da vatandaşlardan 7 Haziran genel seçimleri için partisine destek isteyen CHP’nin 1. sıra kadın milletvekili adayı Gonca Aktaş, bir annenin isteği üzerine şaşkınlık yaşadı. Aktaş, gül verip oyunu istediği kadının kendisini oğluna istemesi üzerine tebessüm etti.

CHP’nin Erzurum birinci sıra milletvekili adayı avukat Gonca Aytaş, dün Anneler Günü’nde seçim çalışmasını Havuzbaşı Kent Meydanında kurulan CHP TIR’ının bulunduğu bölgede sürdürdü. Anneler Günü nedeniyle kadınlara gül verip broşür dağıtan Gonca Aytaş, oyunu istediği yöresel kıyafetli bir kadına, "Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Oyunuzu istiyorum" dedi. Kadın da, "Sağ ol yavrum teşekkür ederim. Oğluma kız arıyorum. Ben de senin gibi bir gelin istiyorum" dedi. Kendisine talip olan kadına teşekkür eden Gonca Aytaş, "Oğlunuza değil, oyunuza talibim" diye karşılık verdi.

Yaşanan olayı İHA muhabirine anlatan Aytaş, “İnsanlar samimiyetimize güveniyor ve bizi destekliyorlar. Dün de böyle bir diyalog yaşandı. Kadın kulağıma eğilerek beni oğluna istedi” dedi.

Öte yandan CHP’nin 1. sıra kadın milletvekili adayı Gonca Aktaş, Erzurum’da seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdürdüklerini ve uzun yıllar partisinden milletvekili çıkmayan Erzurum’da bu seçimlerde ümitli olduklarını kaydetti.

Aktaş, sabah saat 05.30 sıralarında da meydanda bulunan partisinin TIR’ına yönelik zabıta ekipleri tarafından tacizde bulunulduğunu ve asılan afişlerin söktürülmesi için kendilerine zorluk çıkarıldığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.