Annelere En Güzel Hediye Çanakkale

Annelere En Güzel Hediye Çanakkale

Şahinbey Belediyesi anneler gününde anneleri unutmadı. 1 Mayıs işçi bayramında işçileri Çanakkeli’ye götüren Şahinbey Belediyesi Anneler Gününde de 188 anneyi Çanakkale’ye götürdü.Dünyada yedi düvene...

Şahinbey Belediyesi anneler gününde anneleri unutmadı. 1 Mayıs işçi bayramında işçileri Çanakkeli’ye götüren Şahinbey Belediyesi Anneler Gününde de 188 anneyi Çanakkale’ye götürdü.

Dünyada yedi düvene karşı verilen mücadelede şehit düşen ana kuzuları için Gaziantep Türk Anneler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanı, Zihinsel Engelliler Derneği (Zihin-Der ) Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanı ayrıca Kadın Aile Hizmetleri bünyesinde Yetim Koordinasyon merkezimizden 10 öksüz yetim anne şehitliklerde dualar okudu. Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen gezide duygulu anlar yaşandı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Bu önemli gezide, Gaziantep Türk Anneler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ülker Sülker, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Böyle bir özel günde yapılan organizasyon çok güzeldi. Anneler mutlu oldular. Emeği geçen herkese başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na sonsuz teşekkür ederim.

Zihinsel Engelliler Derneği (Zihin-Der ) Yönetim Kurulu Başkanı Ketayun Büyükbeşe ise böylesi bir organizasyonun anneler gününde gerçekleştirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Çok beğendik, çok güzel bir organizasyon. Anneler gününü uçakta kutlamakta ayrı bir keyifli oldu. Buraya daha öncede gelmiştim. Ancak, anneler gününde ilk kez geldim. Başkan Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederim. Böyle bir organizasyon Türkiye’de ses getirdi. Organizasyon çok güzeldi. Maddi gücü olmayan annelerinde buraya gelmesi ayrı bir mutluluk oldu” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.