Annelerine Mektup Yazdılar Ödülü Aldılar

Annelerine Mektup Yazdılar Ödülü Aldılar

Düzce Namık Kemal İlkokulu tarafından 10 Mayıs Anneler Günü nedeni ile Anneye Mektup adı altında bir yarışma düzenlendi. Yarışmada annesine olan sevgisini kağıda aktaran çocuklardan 654 eser değerlend...

Düzce Namık Kemal İlkokulu tarafından 10 Mayıs Anneler Günü nedeni ile Anneye Mektup adı altında bir yarışma düzenlendi. Yarışmada annesine olan sevgisini kağıda aktaran çocuklardan 654 eser değerlendirmeye alındı. 3 eser ödüle layık görülerek sahipleri ödül almaya hak kazandı.

Namık Kemal İlkokulu tarafından Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler arasında mektup yarışması düzenlendi. Annesine mektup yazan çocuklardan 654 eser değerlendiremeye girdi ve içlerinden 3 tanesi ödül almaya hak kazandı. Namık Kemal İlkokulu’nda dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesi için bir tören düzenlendi. Törende Namık Kemal İlkokulu öğrencileri şiirler okudu ve annenin önemini anlatan şarkılar söylediler.

Ardından değerlendirmeler sonucu birinci seçilen 4-A sınıfı öğrencisi Dilara Ermurat, ikinci seçilen 3-G sınıfı öğrencisi Hanne Sare Yılmaz ve üçüncü Seçilen 1-D sınıfından Begüm Kocabaş’a ödülleri öğretmenleri tarafından verildi. Birinciye laptop bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar ve üçüncüye de bisiklet hediye edildi. Ayrıca 3 öğrenci 1 yıl boyunca ücretsiz dil eğitimi almaya hak kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.