Aosb 3. Futbol Turnuvası Sona Erdi

Aosb 3. Futbol Turnuvası Sona Erdi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncü kez organize edilen, “Firmalararası Futbol Turnuvası” sonuçlandı.AOSB’de faaliyet gösteren firmaların çalışanları...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncü kez organize edilen, “Firmalararası Futbol Turnuvası” sonuçlandı.

AOSB’de faaliyet gösteren firmaların çalışanlarının tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamayı amaçlayan turnuva eğlenceli olduğu kadar yoğun çekişmelere de sahne oldu. 10 hafta boyunca devam eden turnuvanın finalinde, Sarmak Makina ve Adana Mensucat arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Sarmak Makina, Adana Mensucat’ı 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Adana Mensucat’ın ikinci olduğu turnuvada, üçüncülük kürsüsüne Bilici Yatırım çıktı.

Takım oyuncularının eşleri ve çocuklarının tribünde tezahürat ederek oyunculara destek verdiği turnuva, neşe içinde geçti. Birinci olan takıma tüm altın, ikinci olan takıma yarım altın ve üçüncü olan takım da çeyrek altınları ile madalyalarını AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve Düzenleme Komitesi Başkan Asım Gül verdi.

AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, turnuvayı düzenleme amaçlarının, sporun özelikle de futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayiciler ile onların çalışanlarının buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak olduğunu söyledi. Keskin, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, katılımcı tüm takımları kutladı.

Geçen yılki turnuvada ise, Tat Nişasta, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş ile Oğuz Tekstil ilk 3 dereceyi elde etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.