Aosb’den SGK İl Müdürü Canbolat’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Aosb’den SGK İl Müdürü Canbolat’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, SGK Adana İl Müdürlüğü’ne atanan Bilal Canbolat’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.Canbolat’ı ziyarete, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü,...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, SGK Adana İl Müdürlüğü’ne atanan Bilal Canbolat’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Canbolat’ı ziyarete, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Başkan Vekili Osman Nuri Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Vahit Gözek ve Ömer Kaya, Denetim Kurulu Üyesi Hilal Aksöz ve aynı zamanda eski SGK Müfettişi olan ve uzun yıllar SGK Adana ve İzmir İl Müdürlüğü görevinde bulunan AOSB Müdürü Mustafa Keskin katıldı.

AOSB Başkanı Bekir Sütcü, görüşme sırasında, bölgede SGK Şubesinin bulunduğunu, bu sayede sanayicilerin kurumla olan ilişkilerinin daha sağlıklı yürüdüğünü belirtti. Sütcü, sanayiciye bir şehir belediyesinin verdiği hizmetleri sunduklarını belirterek, bu konuda başta SGK olmak üzere tüm kamu kuruluşlarından büyük destek gördüklerini kaydetti.

SGK İl Müdürü Canbolat ise Adana’ya yabancı olmadığını, tekrar burada görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “AOSB’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkı sunan sanayicilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Canbolat, AOSB’nin gerek istihdam, gerekse firmalarının kapasitesi ve sayısal çokluğu nedeniyle hem Adana için hem de SGK Müdürlüğü’nün çalışmaları açısından özel bir konuma sahip olduğunu bildirdi.

AOSB heyetine, ziyaretleri için teşekkür eden Canbolat, “Müdürlük olarak işçi ve işverenlerimize yasaların tanıdığı imkan ve yükümlülüklerimizi en iyi biçimde sunmak için çaba harcıyoruz. Görev süremiz içinde Adana’ya ve Adanalılara en yararlı olacak hizmeti verebilmek için tüm gayretimizi göstereceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.