AP Parti Efeler İlçe Yönetimi seçim hazırlıklarına başladı

AP Parti Efeler İlçe Yönetimi seçim hazırlıklarına başladı

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında seçim hazırlıklarına başladıklarını belirterek, küsmüş darılmış kim varsa gönlünü alacaklarını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirip MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse’nin iddialarını da şahsi olarak cevap veren Aytaç Arslan, Fevzi Köse’nin önce aynaya bakmasını istedi. Düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında bundan sonra her ay rutin olarak basın ile bir araya gelip değerlendirme toplantıları yapacaklarını belirten Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını ve partinin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

“EKİP RUHU İLE AYNI SÖYLEMLE ÇALIŞACAĞIZ”

Göreve gelir gelmez mahalle temsilcileri ile bir araya geldiklerini ve temsilci olmayan mahallelere de atama yaptıklarını belirten Arslan, “Kağıt üzerinde değil aktif olarak çalışacak ekip oluşturuyoruz. Mahalle ve sandık yönetimleri ile aynı söylem içinde, tek yürek çalışacağız. İl Yönetimi ile istişare içinde olacağız” dedi.

“ÇERÇİOĞLU ALGI YÖNETİMİ İLE ÇALIŞIYOR”

İşlerinin zor olduğunu ancak başaracaklarını belirten Aytaç Arslan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun algı yönetimi üzerine çalıştığını iddia etti. Arslan, “Aydın Efeler 260 bin nüfuslu bir ilçe ve pek çok ilin nüfusundan daha kalabalık. 160 bin seçmen, 21 bin üyemiz var. Üyelerimizle bir araya geleceğiz. Algı yönetimi üzerine çalışan CHP’li Büyükşehir Belediyesi 52 ton portakal alıp yaklaşık 15 bin TL harcayarak Aydın’daki tüm portakal üreticisinin sorununun çözüldüğünü söyleyip adeta halkın aklıyla dalga geçiyor. Biz de 52 bin TL’ye su arıtma cihazları var. Bunlardan bir tane alıp Büyükşehir’e hediye ederek otagar bölgesindeki koku sorununu çözelim istiyoruz” dedi.

Milletvekili genel seçimlerine hazırlıkların şimdiden başladığını belirten Arslan, “Küsmüş darılmış ötekileştirilmiş üyelerimiz ile bir araya gelip onların gönlünü alarak birlikte çalışmalıyız. Mahalleye indiğimizde sıkıntıları dinliyoruz. Mutlaka birlikte çalışmalıyız. İnsanlar dertlenmek size temas etmek istiyor. Siyaset insanla insan için yapılır, insanlarımızla hep beraber olacağız. Efeler genelindeki 657 sandığın tamamında çalışma yapıyoruz. Binamızı da partimizin kurumsallığına yakışır hale getireceğiz. CHP’nin algı operasyonuna karşı biz yaptıklarımız anlatacağız” dedi.

İL BAŞKANI FEVZİ KÖSE ÖNCE KENDİNİ BAKSIN”

Toplantıda MHP İL Başkanı Fevzi Köse’nin “Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin CHP İle iş birliği yaptığı’” yönündeki iddiaları sorulması üzerine il başkanına gereken cevabı İl Başkanlığı tarafından verileceğini ancak AK partili bir kişi olarak MHP İl Başkanı Fevzi Köse’nin önce kendi bahçesine bakmasını isteyen Arslan, “Aydın İl Genel Meclisi’nde geçen 5 yıllık sürede CHP ile kimin ittifak halinde olduğu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimin kiminle ittifak ettiğin, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kimin ne yaptığını herkes biliyor. Köse, bunları daha iyi biliyor” dedi. Başkan Arslan, Fevzi Köse’ye ive iddialarına gerekli cevabın İl Başkanlığı tarafından verileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.