Apaydın'ın Annesi Toprağa Verildi

Apaydın'ın Annesi Toprağa Verildi

Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın’ın dün akşam hayatını kaybeden annesi 88 yaşındaki Süzan Apaydın, çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Süzan Apaydın'ın, ikindi namazına müteakip Bozdoğan Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazında CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe belediye başkanları, ilçelerin önceki dönem CHP'li Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milletvekili Aday Adayları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş Apaydın ailesini yalnız bırakmadı. Süzan Apaydın'ın bir süredir nefes darlığı yaşadığı belirtildi.

oi.jpg

"HEM ANNEMDİ, HEM BABAM"

Taziyeleri kabul eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, 15 yaşında babasını kaybettikten sonra 35 yıldır annesi Süzan Apaydın ile aynı evde yaşadıklarını belirtirken, "Annem, 35 yıldır hem annemdi, hem babam. Her sabah onun duasını alarak evden çıkardım. Ayrılık zor" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İKİ GÜNDE İKİNCİ ACI

Öte yandan Başkan Tümer Apaydın'ın dün de akrabası olan Bozdoğanlı eski terzilerden Abdullah Çetin'i kaybettiği öğrenildi. Süzan Apaydın da Bozdoğan İlçe Mezarlığı'nda dün vefat eden Abdullah Çetin'in mezarının yanına defnedildi.

Yenipazarlı Ünübol ailesinin kızı olan ve Bozdoğan'a gelin giden Suzan Apaydın, biri kız üç çocuk annesiydi.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.