Arda Turan, Barcelona'dan önce Söke'de

Arda Turan, Barcelona'dan önce Söke'de

Türkiye A Milli Futbol Takımı ve İspanyol takımı Atletico Madrid'in başarılı futbolcusu Arda Turan, Söke'de çöp şiş molası verdi.

Son günlerde Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan, yaz tatilini geçirmek için Bodrum'a giderken, Söke'de çöp şiş molası verdi. Saat: 03.00 sıralarında özel aracı ve menajeriyle birlikte Bodrum'a giderken Söke-Bodrum Karayolunda bulunan Meşhur Emine Abla Çöp Şiş işletmesinde mola veren ünlü futbolcu Arda Turan, işletmeci Mehmet-Metin Tekin kardeşleri tarafından ilgiyle karşılandı. Yol manzaralı masayı seçen Arda Turan, siparişlerini verdikten sonra mangal ateşinde pişen çöp şiş ve köftelerini yedi. Bu esnada Sütçü Bekir lakaplı Bekir amca da ünlü futbolcuya "Söke'mize hoş geldiniz" derken, ünlü futbolcunun izniyle fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Yemek sonrası ikram edilen tatlı ve Türk kahvesi nedeniyle Emine Abla Çöp Şiş işletmesinin işletmecilerine teşekkür eden ünlü futbolcu Arda Turan, "Her şey kusursuzdu. Mekan güzel, Söke'nin havası güzel. Her şey damak tadında. Nasipse yolumuz Söke'ye düştüğünde yine buradayız" diyerek işletmeden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.