Arda Turan’dan Fenerbahçe Ülker’e Ziyaret

Arda Turan’dan Fenerbahçe Ülker’e Ziyaret

Euroleague Final Four’u için Madrid’de bulunan Fenerbahçe Ülker’in kampını ziyaret eden milli futbolcu Arda Turan, sarı-lacivertli oyunculara başarı dileğinde bulundu.İspanyol ekibi Atletico Madrid’de...

Euroleague Final Four’u için Madrid’de bulunan Fenerbahçe Ülker’in kampını ziyaret eden milli futbolcu Arda Turan, sarı-lacivertli oyunculara başarı dileğinde bulundu.

İspanyol ekibi Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Euroleague Final Four’u için Madrid’de bulunan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nı konakladığı otelde ziyaret etti. Madrid’e önceki gün gelen sarı-lacivertli kafile ile bir araya gelen Turan, oyuncularla bir süre sohbet etti. Sosyal medya hesabından Oğuz Savaş, Semih Erden ve Fenerbahçe Ülker’in takım menajeri Ömer Onan ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Arda Turan, "Yıllarca aynı sıralarda okuduğum sınıf arkadaşım, iki can kardeşimi Final-Four oynarken görmek büyük gurur. Çok sevdiğim Ömer Onan abimle de bu sayede görüşmek kısmet oldu. Yolları açık olsun, başarılar" diye yazdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.