ARSLAN'IN HİSSE KRALLIĞI

ARSLAN'IN HİSSE KRALLIĞI

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan'ın, akrabalarına, şirketindeki çalışanlarına ve başkanı olduğu Ticaret Odası'ndaki Özel Kalem Sekreteri, şöförü ve personellerine de kooperatiften hisse aldırdığı ortaya çıktı.

HAVADİS HABER-Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde Nuri Arslan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan muhalif ortaklar, Arslan'ın çalışanlarına ve yakınlarına hisse aldırdığını ileri sürmüşlerdi. Gazetemizin yaptığı araştırmada, aynı zamanda Nazilli Ticaret Odası Başkanı olan Nuri Arslan'ın kurumda Özel Kalem Sekreteri ve Genel Sekreter yardımcısı olarak çalışan H. A'ya da hisse sahibi yaptığı tespit edilmişti. Bu haberin kamuoyunda yayılmasının ardından Arslan'ın Ticaret Odasındaki H. A'nın dışında, şöförü H.E.Ö ve personeli O.Ü'ye de hisse sahibi yaptığı belirlendi.

AKRABALARINA HİSSE VERMİŞ

Kooperatife arkadaşının emanet hissesiyle üye olan ve geçtiğimiz 3 dönemdir de başkanlık görevini yürüten Arslan'ın "hisse aşkı" ise hiç bitmiyor. Yanında çalışan personellerin dışında eşi Filiz Arslan,oğlu Burak Arslan, kızı Burcu Arslan, abisi Ebubekir Arslan, kardeşi Ahmet Arslan ve akrabalarına da hisse veren Nuri Arslan'ın bu isimleri  genel kurulda kendisi lehine oy kullanması için kooperatif ortağı yaptığı ileri sürüldü. Arslan'ın kendi adıyla 18, yakınları ve çalışanları adıyla 22, toplam 40 hisse grubunda hakkı bulunuyor.

Sanayi Kooperatifi ortaklarından Veysel Ekincier, Nuri Arslan'ın hisse verdiği akrabaları ve çalışanlarının listesini sosyal medya hesabından yayınladı. 

photoeditor_20190918_191154351.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum