Arslanlı'da şok istifa

Arslanlı'da şok istifa

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan Arslanlı Gençlikspor - Kurtuluşspor karşılaşmasında yaşanan gerginliklerden dolayı Arslanlı Gençlikspor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu.

Geçtiğimiz hafta oynanan Arslanlı Gençlikspor - Kurtuluşspor karşılaşmasında 4 kırmızı kart çıkmış ve maçın bitiminden sonra sosyal medyada Kurtuluşspor ve Arslanlı arasında küfürleşmeden dolayı ortam gerilmişti. 2 gündür sessizliğini koruyan Arslanlı Gençlikspor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu, istifa ettiğini belirti.

Arslanlı Gençlikspor Kulübü Başkanı sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Değerli kardeşlerim, büyüklerim; Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Arslanlı Gençlikspor - Kurtuluşspor maçında her ne kadar engel olmaya çalışsak da yaşanan olaylardan dolayı kendimi sorumlu tuttum. Ve bu nedenle yaklaşık 3 gündür kendimi ve ailemi aşırı derece üzdüm. Olan biteni, yazılanı çizileni herkes gibi bende takip ettim. Bu süre zarfında futbolcu kardeşlerim dahil bu işlerle alakası olmayan herkesi hiçbir şekilde yorum görüş ve paylaşım yapmamaları konusunda uyardım, ikaz ettim. Malesef bir elin parmaklarını geçmeyecek bir grup tarafından hiçbir şekilde tasvip etmediğim ve şiddetle karşı geldiğim küfürleşmelerin yaşanmasından dolayı, ve bu olayın Arslanlıspor camiasına mâl edilmesinden dolayı, 5-10 kişinin yaptığının bizler dahil bu işlerle alakalı olamayan birçok kişinin hedef gösterilip düşman ilan edilmesinden dolayı, kardeşliklerin ve insani değerlerin zarar görmesinden dolayı canımdan çok sevdiğim, yoktan var ettiğim kulübümden bugün itibariyle istifa ettiğimi kamuoyuna bildiririm. Şimdiye kadar konuşmamamın tek sebebi beni bağlayan sorumluluklarım olan kulübüme zarar vermemek adınadır. Beni bilen iyi bilir. Sessiz kaldığım bu süreçte ne adamlığımı bırakmışlar ne de insanlığımı. Benim insanlara hep faydam olmuştur bugüne kadar kimseye zararım olmamıştır. Ben bugüne kadar kendime kimseye laf söyletmedim hiçbir çakala sırtlana da bu saatten sonra laf soylettirmem. Resmi istifamı verip kulüple ilişiğimi kestiğim andan itibaren kimlere ne yazılması çizilmesi gerekiyorsa herşey yazılacak çizilecek. En ağır şekilde hem yazılı medyada hem sosyal medyada gerekli herşey, belge ve bilgiler paylaşılacaktır. Kulübün zarar görmemesi adına kararıma saygı duyulmasını önemle rica eder, herkesi şapkasını önüne koyup hatalarını tekrar gözden geçirmesini dilerim. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.