Arslanlıspor sezonu açıyor

Arslanlıspor sezonu açıyor

1981 yılında kurulan ve Nazilli’nin en köklü amatör kulüplerinden biri olan Arslanlıspor, yeni sezona görkemli bir açılışla merhaba diyecek.

Mazisi ile Nazilli’de uzun süre futbola damga vuran yeşil-beyazlı kulüp küllerinden doğuyor. Geçen sezon 15 senenin ardından 2. Amatör ile sahalara geri dönen yeşil beyazlılar, şampiyonluk hedefi ile çıktığı bu yılda, sezonu yarın açacak. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve çok sayıda taraftarın katılmasının beklendiği açılış yarın saat 11.00’de Arslanlı Halı saha tesislerinde gerçekleştirilecek. 
“Yeniden doğuyoruz” 
Açılışa tüm Nazilli halkını beklediklerini kaydeden Arslanlıspor Başkanı Hakan Tekeoğlu, yeni sezonda Fair-play çerçevesinde başarıya ulaşmak istediklerini söyledi. Tekeoğlu açıklamasında, “Bilindiği üzere 15 yıldır liglere ara vermiş bir kulübü sıfırdan ele alıp her şeyiyle yeniden kurduk, yeniden doğuyoruz. Geçen yıl yapılanmamızı tamamladıktan sonra bu yıl sportif başarı için kolları sıvadık. Takımın kurulma aşamasında bize maddi ve manevi destek veren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık sayesinde bugünlere geldiğimiz inkar edilemez bir gerçektir. Sayın Haluk Alıcık'ta sportif faaliyetlerine ara veren şanlı mazisi olan kulübümüze destek vererek ayağa kalkmasında büyük rol oynamıştır. Kendisine camia olarak minnettarız. Birkaç ay önce kulüp binamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi ise sezona merhaba demek adına birlik beraberliği sağlamak adına mücadele edecek olduğumuz her iki kategorideki futbolcularımız ile halkımızı buluşturmayı hedefledik. Uzunca takip ettiğimiz oyuncuları kadromuza katarak güzel bir ekip meydana getirdik. Bizler ekip olurken ilk önce futbolcuların karakterlerine baktık. Hep karakterli, sorunsuz, gittiği kulüplerde sorun yaratmayan, efendiliği ön planda olan, gerek yöneticilerine, gerek se taraftarına saygı ve sevgi duyan oyuncuları tercih ettik. Bunun başarıyı getiren en büyük etkenlerden biri olduğunun bilince ile üstüne basa basa yine tekrarlıyorum karakteri düzgün oyuncular tercih ettik. Tabii her takım gibi şampiyonluk parolası ile lige başlayacağız. Ama nasipten öte yok. 10 takım savaşacak bir takım kazanacak. Şampiyon olamasakta bu hiçbir şeyin sonu değil. Kulübe bu kadar kısa bir sürece popülarite kazandırarak yaptığımız her türlü kurumsallaşma çalışmaları ile her kesimin takdirini kazandık. Nazilli Belediyespor'dan sonra en çok taraftar kitlesine sahip olan bir takım olduk. Bizim tek hedefimiz taraftarımıza ve göze hoş gelen bir futbol izlettirmek. Sonuç hiç önemli değil. Sezon açılışımız sonrası Beyerlispor ile hazırlık maçımızı tamamlayarak lige daha da hazır hale gelmek istiyoruz” dedi. 
HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.